#چی_بپزیم

کیک پای سیب

مواد لازم
?آرد ۳ و یک چهارم پیمانه، بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری، تخم مرغ یک عدد، شکر نصف پیمانه، کره ۱۱۰ گرم، شیر یک یا دو قاشق غذاخوری، خرده نان ۲ قاشق غذاخوری
مواد داخل کیک
?سیب متوسط ۱۰ عدد، شکر ۳ قاشق غذاخوری، پودر دارچین یک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه
? برای تهیه خمیر کیک، آرد، بکینگ‌پودر، تخم مرغ، شکر و کره رو مخلوط کنید. در صورت خشک بودن خمیر کیک، یک قاشق غذا خوری شیر بهش اضافه کنید.
? خمیر کیک رو زیاد هم نزنید. خمیر به دست اومده رو تو سلفون بپوشونید و ۳۰ دقیقه تو یخچال بگذارید.
? برای تهیه مواد داخل کیک، سیب رو پوست و رنده کنید. شکر به اندازه ذائقه‌تون و دارچین بهش اضافه کنید.
? خمیر کیک رو از یخچال در بیارید و دو قسمت کنید. اولی رو روی یک سطح آغشته شده با آرد باز کنید و در قالبی به اندازه ۲۲×۳۳ بذارید.
? روی خمیر خرده نون خشک و سیب بریزید و بعد تکه دوم خمیر رو باز کنید و روش قرار بدید.کیک رو به مدت ۴۵ دقیقه در فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد بذلرید تا روش کمی طلایی بشه. بعد روش رو با کمی پودر قند تزیین کنید.

? تعطیلات کرونایی در کنار خانواده کیک بپزیم.

موضوعات: بدون موضوع, خانه داری  لینک ثابت



[شنبه 1399-09-01] [ 08:20:00 ق.ظ ]